Vi är er partner för alla typer av transport- & logistikutmaningar.

Vi tar hand om era transportuppdrag och ser till att ni kan fokusera på er verksamhet. Trailer, line haul, tredjepartslogistik (3PL, TPL), styckegods och partitransporter är vår verksamhet. WeLink Express har som policy att ständigt utveckla och effektivisera kundernas framtida transporter. 

Greenline production

Greenline production är ett av våra varumärken där vi utför era transporter fossilfritt. Genom biobränslet HVO100 och en verksamhet som drivs av solenergi utför vi grönare transporter. Vår ambition är att hela vår verksamhet skall drivas av förnybar energi. 

miljöarbete
WLX Linehaul trafik karta Sverige

Linehaul transporter

WLX WeLink Express AB tillhandahåller de mest optimala linehaul-lösningar på marknaden. Vi har förmågan att hantera de mest komplexa linehaul transporter året om. 

WLX investerar i den senaste industriteknologin, inklusive den modernaste fordonsflottan och de senaste systemstöden för optimala transportlösningar. Detta ger vår personal rätta förutsättningar att få möjligheten att genomföra en fullbordad transport både långa som korta, bekvämt och effektivt.

Kontakta oss

3PL / TPL – Tredjepartslogistik

WLX utför tredjepartslogistik, förkortat TPL eller 3PL, innebär att en tredje part, utöver säljare och kund, övertar vissa eller alla logistiska funktioner, till exempel att ett företag låter ett annat företag sköta leveransen av varorna, så kallad utlokalisering av verksamheten. 

Leveranssäkerhet
WLX express transport sverige

Express frakter inom Sverige med WLX

Vi transporterar flygfrakter och express leveranser inom Sverige till svenska kunder från flygplats och terminal med skåpbil och lastbil. Alla våra transportflöden är skräddarsydda för att passa varje kunds behov. En tredje part express transportlösning.

WLX WeLink Express – Verksam från norr till söder. Vi täcker hela Sverige och levererar på dygnets alla timmar.

KONTAKTA OSS
WLX WeLink Express AB transport sverige 2
Kontakta oss